Van marketingspecialist ... naar coach ... tot marketingcoach voor coaches.

'n Crazy ride? Of toch niet. Kijk, toen ik 10 jaar geleden mijn welverdiende NOBCO-geaccrediteerde coach-certificatie behaalde, was ik inmiddels ook al zo'n 15 jaar zelfstandig marketingspecialist. 

Ik had al vroeg in m'n carriere gedaan wat vrijwel NIEMAND in die tijd deed - op die leeftijd, met een academische opleiding, een goede baan als marketingmanager inclusief 'n lekker salaris bij een top-bedrijf in vermogensbeheer... voor mezelf beginnen! 

Yep. M'n ouders een hartverzakking ;-). Maar ik had m’n baan opgezegd en een ticket gekocht naar San Francisco om te reizen. Ik leefde mijn droom. Free at last!

Webinar

Expertise: marketing! 

Die tijd in de USA gaf me vleugels. En ideeën.

Ik had al lang ontdekt dat ik smul van complexe zaken. En ervan hou om zowel analytisch als creatief bezig te zijn.

Dus mijn plan? Gewoon doen waar ik goed in was: complexe marketingproblemen oplossen. Maar dan voor verschillende bedrijven. Liefst tegelijkertijd.

Zo gezegd, zo gedaan. Of het nu ging om megaprojecten rond financiële  productintroducties, spannende IPO’s (eerste beursnotering van particuliere bedrijven) of “gewoon” een lead-generatie project om 1,6 miljoen euro aan directe premie-inkomsten binnen te halen in 6 weken tijd: heerlijk, heerlijk. 

Mijn motto: work-hard play-hard.


Ik had de uitdaging gevonden die ik zocht.

Totdat ik op een dag...


Totdat ik op een dag MOEDER werd van een prachtige dochter! 

Het is waar wat ze zeggen: het moederschap verandert je als mens. Ik was COMPLEET overrompeld door het prachtige wonder dat ik mee mocht maken. Met mijn lieve, speciale kind in mijn armen voelde ik diep in mijn hart dat ik voortaan iets nuttigs moest doen. 

Ik wilde me graag vol inzetten voor een mooiere wereld waarin mijn kind zou opgroeien. Een wereld waarin ieder mens van waarde is en waarin plaats is voor iedereen. 

Ik was klaar met nuttig te zijn voor bedrijven. Het leek ineens compleet onzinnig om zo'n miniscule bijdrage te leveren aan... wat eigenlijk, oh ja aan de shareholders value. Lekker belangrijk. Ik wilde liever een positieve bijdrage leveren aan LEVENS. Van mensen, om precies te zijn.


Nieuwe uitdaging: coaching. 

In de weer met luiers, wist ik het op een dag: ik ga een coach-opleiding volgen. In eerste instantie omdat ik in mijn werk zo vaak te horen kreeg dat ik een fijne "coach" was. Niks bijzonders, dacht ik toen nog. Beetje vragen stellen, beetje luisteren. Mensen zelf hun antwoorden laten vinden enzo.

Maar eenmaal begonnen met de opleiding viel het kwartje: coaching is VEEL meer dan dat

Ik ontdekte: coaching start een diep proces en opent via reflectie de weg naar diepe, persoonlijke groei. Het brengt je stap voor stap dichter bij wie je echt bent, je authentieke zelfZo bevrijdend en mooi! Ik gun het iedereen. 

Anyway, ik werd gecoacht en ik coachte anderen. En ineens zag ik heel duidelijk dat wij als coaches, samen met onze cliënten, in staat zijn een gigantische olievlek van positieve transformatie te creëren! OMG. 

Ik geloof er heilig in dat we SAMEN bouwen aan een mooiere wereld voor onze kinderen: een wereld waarin we compassie hebben voor onszelf EN anderen, en waarin ieder mens van waarde is en waarin plaats is voor iedereen. 

Yesss, mijn missie ontvouwde zich.

MAAR...ik deed een rare ontdekking.


Toen ik mijn certificaat in de pocket had en aan de slag ging als coach, had ik meteen klanten (yay marketing). Maar er viel me iets op aan de coaching-industrie: ontzettend veel coaches hebben het MOEILIJK

Ofwel ze kunnen maar geen klanten vinden of ze verdienen te weinig. Ofwel ze raken op den duur overwerkt, gefrustreerd of gedemotiveerd. 

Gevolg: de voldoening ebt weg. Burn-out / bore-out liggen op de loer, de twijfel slaat toe - en erger (als 't nog erger kan): ze stoppen met coachen. 


Ik schrok daarvan. Ik dacht: dat kan en MOET anders.

Coaching is geen beroep, het is een roeping!

Zo denk ik erover! Waarschijnlijk voel je dat diep van binnen ook zo, klopt? We hebben eigenlijk geen keuze. En daarom mogen we het niet opgeven. 

Vergeet nooit: er zitten op dit moment mensen op je te wachten!! Ze hebben hulp nodig met de problemen die ze hebben. En alleen jij kunt ze het best helpen. Want niemand kan, wat jij kunt. Niet op die speciale manier. Omdat jij JIJ bent. Jij bent uniek.


Succesvolle coaches zijn NIET per se een betere coach. Ze hebben in 90% van de gevallen wel effectievere marketing.

Strategische marketingcoach voor  coaches (zoals jij).

Alles kwam weer bij elkaar. Ik merkte dat ik voor deze groep, die ik zo goed ken - echt van waarde ben: coaches met een missie. 

Ik begrijp jou als geen ander, omdat ik ben zoals jij. Jij wil een verschil maken. Mensen helpen. Maar ook de vrijheid voelen om te werken wanneer je wil en met wie je wil. En daarbij nog steeds goed verdienen.

Ik snap het heel goed. Ik heb het daarom mijn missie gemaakt om, als strategische marketingcoach, jou te helpen je boodschap en talent in de wereld te brengen. Dat geeft mij superveel voldoening en doe ik het liefst.


De Belofte...

Hoe ik je help? 

Ik geef je mijn EXACTE blueprint met de 9 bouwstenen om 24/7 en "handsfree" klanten on-demand te krijgen, voor een volle praktijk ...in recordtijd. Ontdek 't hier >>

Maar meer dan dat: je zult eindelijk de voldoening en vrijheid voelen die je voor ogen had, toen je voor jezelf begon als coach.

Je verdient het. Niets is toeval. Ik zeg: het is tijd...

Ik hoop je snel te ontmoeten!

xoxo

Sandra Fisser

P.S. Bedankt dat je mijn verhaal hebt gelezen!!

OK, nog een laatste paar fun facts over mij...

  • Ik ben een "expat-brat" (no worries, alles is goed gekomen): de buitenland-ervaring op jonge leeftijd heeft er ongetwijfeld aan bijgedragen dat ik letterlijk mijn grenzen wilde verleggen. 
  • Ik heb twee academische titels, ben o.a. afgestudeerd in Bedrijfskunde aan Universiteit Nyenrode. Heb een aantal wetenschappelijke publicaties op mijn naam, maar het bleef bij PhD-wannabe toen ik moeder werd.
  • Ik ben super-intuïtief en spiritueel (zit in m'n DNA!).
  • Mijn eerste coaching-klanten kwamen allemaal uit Rotterdam.
  • Mijn eerste internationale klanten waren allemaal ondernemers uit de Verenigde Staten. 
  • Ik hou het meest van een home-made Indische rijsttafel en ben van mening "geen eten, geen feest". 
  • Snowboard sinds m'n 20e, maar pak al jaaaaren liefst een chille blauwe piste...in 't zonnetje ook nog eens ;-).
  • Mijn allergrootste geluk...nou DAT is mijn geweldige, bijzondere kind. Zij herinnert mij elke dag aan wat het belangrijkste is in het leven: DON'T WORRY, BE HAPPY.En nu jij: klaar voor je volgende big marketing move? Start hier...

Boost je zichtbaarheid en trek 100x zoveel mensen naar je website!

Maak van je subscribers emailfans met deze plug-'n-play templates!

Ben je toe aan expert-hulp? Chat met Sandra en brainstorm je plan.

PROFIEL SNAPSHOT

Sandra Fisser is dé strategische marketingcoach speciaal voor missie-gedreven coaches die een volle praktijk willen met droomklanten...in recordtijd

Pure strateeg: Sandra is gespecialiseerd in leadgeneratie en klantconversie, oftwel: hoe vind je geïnteresseerde mensen voor je coaching en haal je die binnen als daadwerkelijke coachingscliënt.
Early bird: sinds 1999 bij de KvK ingeschreven met eigen marketingbedrijf, vanaf 2015 helpt Sandra coaches een volle praktijk te bouwen.
One-of-a-kind kennishub: Sandra heeft een MSc in Bedrijfskunde van Universiteit Nyenrode, is afgestudeerd in Taalwetenschap aan de VU Amsterdam en ze heeft daarnaast Economische Psychologie & Marketing gestudeerd aan de Erasmus Universiteit… plus ze is een ervaren NOBCO-geaccrediteerde coach. 
Intuïtieve co-creator: ze integreert intuitief Law-Of-Attraction principes met specialistische, top-notch online marketingstrategieën voor superflow in haar kleinschalige, high-level marketingprogramma's.
Connector en master-netwerker: ieder jaar reist Sandra naar de Verenigde Staten - dé growth hotspot van marketing - om trainingen te geven en volgen bij de beste op het vakgebied. Ze ontmoet haar klanten, mentors, businesspartners en mingelt met inspirerende celeb-entrepreneurs en Hollywood A-listers.

OVER COACHELLE®

COACHELLE® is dé marketing-boutique speciaal voor missie-gedreven coaches die een verschil willen maken in de wereld. Wij leren hen online marketingstrategieën in te zetten voor 'Droomklanten-On-Demand', zodat ze meer mensen helpen, hun 'purpose' leven en VEEL meer voldoening, vrijheid en fun ervaren dan ooit. 


Wij zijn marketing coach, NOBCO geaccrediteerd en aangesloten bij deze beroepsorganisatie. Dat betekent dat wij ook de Internationale Ethische Code (IEC) onderschrijven en hanteren.

CONTACT

COACHELLE® is een geregistreerd en beschermd merk bij het Benelux Merkenregister. 

VOLG ONS OP FACEBOOK

© Copyright COACHELLE.nl. Alle rechten voorbehouden.

Save your seat now!

Sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes nascetur ridiculus mus nulla vitae elit libero a pharetra augue. Fusce dapibus tellus ac cursus commodo, tortor mauris condimentum nibh ut fermentum massa justo sit amet risus. Lorem ipsum dolor sit amet.

We process your personal data as stated in our Privacy Policy. You may withdraw your consent at any time by clicking the unsubscribe link at the bottom of any of our emails.

Close