TIJDELIJK GRATIS aanbod - 60 minuten marketing quick scan (t.w.v. eur 247,-)

Ontdek EINDELIJK wat jouw marketing nodig heeft voor meer kennismakingsgesprekken, klanten en omzet ... in 60 minuten.

Wil jij een gratis Marketing Quick Scan?

Leuk nieuws: ik ben op zoek naar 5 coaches die dit kwartaal 2 à 3 keer zoveel klanten willen. Wat we gaan doen:

We analyseren de bottleneck(s) in je marketing.
We bespreken de simpele, maar meest effectieve strategie om een volle praktijk te bouwen.
We maken een persoonlijk 30-dagen actieplannetje voor je.
Ik vertel je graag meer over hoe ik je kan helpen om bovenstaande rapido te bereiken…met VEEL meer fun. 😃

Boek hier jouw Marketing Quick Scan

Let op: dit aanbod is beperkt! We behandelen de aanvragen in volgorde van binnenkomst en vol=vol. Ook screenen we eerst op basis van je antwoorden op de vragenlijst of de Marketing Quick Scan voor jou geschikt is en of dit de juiste timing is. 

Dit is wat Iris zei: 

"Ik heb de korte assesment van de 4M’s gedaan tijdens je webinar en het was een eye-opener. Mijn eerste reactie was ‘sh%*#&t’ omdat ik echt laag scoorde op alle 4M’s! Er waren het afgelopen jaar zoveel dingen gebeurd in mijn leven, dat mijn focus zwaar werd afgeleid van de groei van mijn bedrijf. En eerlijk gezegd is strategische marketing niet mijn kerninteresse en ook niet mijn sterkste punt. 

Tijdens het gesprek met jou besefte ik dat ik ondersteuning nodig had. Niet zomaar van een marketingspecialist, maar iemand, zoals jij, die net zo gepassioneerd is door marketing als ik gepassioneerd ben door het werken met mijn coachingklanten, en die daarnaast ook mijn Marketing Cheerleader is -).

Ik ben zo blij dat ik deze keuze heb gemaakt, omdat het bijna natuurlijk voelt om op deze manier aan marketing te doen en zo leren meer mensen wat ik te bieden heb om hen te helpen in hun persoonlijke en professionele transformatie. Na een maand in jouw programma heeft een nieuwe klant zich aangemeld voor een coaching intensive en er zullen er nog veel meer volgen! 

Bedankt voor je support Sandra!"


Iris Patrica Furer - ceotransform.com

De Marketing Quick Scan is voor jou als je:

Een coach bent (of transformationeel werk doet met je klanten).
Een strategie wil leren die je gegarandeerd een volle praktijk oplevert.
Tijd, geld en energie kunt investeren om mijn persoonlijke hulp te krijgen.
Een leuk mens bent, coachbaar en een geheim kunt bewaren.
Er klaar voor bent om meer mensen te helpen.

PROFIEL SNAPSHOT

Sandra Fisser is dé strategische marketingcoach speciaal voor missie-gedreven coaches die een volle praktijk willen met droomklanten...in recordtijd

Pure strateeg: Sandra is gespecialiseerd in leadgeneratie en klantconversie, oftwel: hoe vind je geïnteresseerde mensen voor je coaching en haal je die binnen als daadwerkelijke coachingscliënt.
Early bird: sinds 1999 bij de KvK ingeschreven met eigen marketingbedrijf, vanaf 2015 helpt Sandra coaches een volle praktijk te bouwen.
One-of-a-kind kennishub: Sandra heeft een MSc in Bedrijfskunde van Universiteit Nyenrode, is afgestudeerd in Taalwetenschap aan de VU Amsterdam en ze heeft daarnaast Economische Psychologie & Marketing gestudeerd aan de Erasmus Universiteit… plus ze is een ervaren NOBCO-geaccrediteerde coach. 
Intuïtieve co-creator: ze integreert intuitief Law-Of-Attraction principes met specialistische, top-notch online marketingstrategieën voor superflow in haar kleinschalige, high-level marketingprogramma's.
Connector en master-netwerker: ieder jaar reist Sandra naar de Verenigde Staten - dé growth hotspot van marketing - om trainingen te geven en volgen bij de beste op het vakgebied. Ze ontmoet haar klanten, mentors, businesspartners en mingelt met inspirerende celeb-entrepreneurs en Hollywood A-listers.

OVER COACHELLE®

COACHELLE® is dé marketing-boutique speciaal voor missie-gedreven coaches die een verschil willen maken in de wereld. Wij leren hen online marketingstrategieën in te zetten voor 'Droomklanten-On-Demand', zodat ze meer mensen helpen, hun 'purpose' leven en VEEL meer voldoening, vrijheid en fun ervaren dan ooit. 


Wij zijn marketing coach, NOBCO geaccrediteerd en aangesloten bij deze beroepsorganisatie. Dat betekent dat wij ook de Internationale Ethische Code (IEC) onderschrijven en hanteren.

CONTACT

COACHELLE® is een geregistreerd en beschermd merk bij het Benelux Merkenregister. 

VOLG ONS OP FACEBOOK

© Copyright COACHELLE.nl. Alle rechten voorbehouden.

Get Your FREE Download

Enter your details below to get instant access to [enter lead magnet name here]

We process your personal data as stated in our Privacy Policy. You may withdraw your consent at any time by clicking the unsubscribe link at the bottom of any of our emails.

Close