nieuw

marketing werd ineens MEGA overzichtelijk.

Het probleem.

(Sterker nog, er zijn 3 problemen. Check de video)

de oplossing.

Et voila. Droomklanten-On-Demand Blueprint™ is hèt A-Z marketingprogramma speciaal voor coaches. Doel: een systeem implementeren voor 'on-demand' coachingsklanten, zodat je een volle praktijk bouwt in 90 dagen ZONDER ingewikkelde techniek, dure advertenties of harde sales.

word casestudy!

Begeef je onder de happy few die de complete Droomklanten-On-Demand Blueprint™ toepassen voor hun coachingsbedrijf. Inclusief training, coaching en liefdevolle hand-holding door Sandra. Plus ALLE plug-'n-play templates, emails, kant-en-klare posts, frameworks, planningschema's, contentkalenders EN MEER. 

in recordtijd.

Droomklanten-On-Demand Blueprint™ is hèt A-Z marketingprogramma speciaal voor coaches. We implementeren samen jouw systeem voor 'on-demand' coachingsklanten, in recordtijd. We mikken op 90 dagen. Soms lukt het eerder. Soms later. Eén ding is zeker: VEEL sneller dan je ooit in je eentje voor elkaar krijgt.  

PROFIEL SNAPSHOT

Sandra Fisser is dé strategische marketingcoach speciaal voor missie-gedreven coaches die een volle praktijk willen met droomklanten...in recordtijd

Pure strateeg: Sandra is gespecialiseerd in leadgeneratie en klantconversie, oftwel: hoe vind je geïnteresseerde mensen voor je coaching en haal je die binnen als daadwerkelijke coachingscliënt.
Early bird: sinds 1999 bij de KvK ingeschreven met eigen marketingbedrijf, vanaf 2015 helpt Sandra coaches een volle praktijk te bouwen.
One-of-a-kind kennishub: Sandra heeft een MSc in Bedrijfskunde van Universiteit Nyenrode, is afgestudeerd in Taalwetenschap aan de VU Amsterdam en ze heeft daarnaast Economische Psychologie & Marketing gestudeerd aan de Erasmus Universiteit… plus ze is een ervaren NOBCO-geaccrediteerde coach. 
Intuïtieve co-creator: ze integreert intuitief Law-Of-Attraction principes met specialistische, top-notch online marketingstrategieën voor superflow in haar kleinschalige, high-level marketingprogramma's.
Connector en master-netwerker: ieder jaar reist Sandra naar de Verenigde Staten - dé growth hotspot van marketing - om trainingen te geven en volgen bij de beste op het vakgebied. Ze ontmoet haar klanten, mentors, businesspartners en mingelt met inspirerende celeb-entrepreneurs en Hollywood A-listers.

OVER COACHELLE®

COACHELLE® is dé marketing-boutique speciaal voor missie-gedreven coaches die een verschil willen maken in de wereld. Wij leren hen online marketingstrategieën in te zetten voor 'Droomklanten-On-Demand', zodat ze meer mensen helpen, hun 'purpose' leven en VEEL meer voldoening, vrijheid en fun ervaren dan ooit. 


Wij zijn marketing coach, NOBCO geaccrediteerd en aangesloten bij deze beroepsorganisatie. Dat betekent dat wij ook de Internationale Ethische Code (IEC) onderschrijven en hanteren.

CONTACT

COACHELLE® is een geregistreerd en beschermd merk bij het Benelux Merkenregister. 

VOLG ONS OP FACEBOOK

© Copyright COACHELLE.nl. Alle rechten voorbehouden.